Behoort u tot een risicogroep en wilt u graag dat wij uw medicatie bezorgen in verband met Corona?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0594 64 30 60.

Herhaalmedicatie staat wegens Corona niet na 2 werkdagen maar na 3 werkdagen voor u klaar. Zou u daar rekening mee willen houden?

De komende tijd maken wij een deel van de dag gebruik van ons dienstloket bij de ingang links.
Dienstloket: Van 8.00 uur - 14.30 uur
Balie: Van 14.30 uur - 17.30 uur. Maximaal 2 personen tegelijk in de publieksruimte.

Over ons

De apothekers en assistentes in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Heeft u een smartphone of een tablet? Dan kunt u ook onze app downloaden.
Ga naar App Store of Google Play en download Recappt.
Vul 
apotheek code 514928 in en u kunt er mee aan de slag.